contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui La Tava

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este practic de făcut această friptură atunci când sunt multe persoane invitate la masă. Nu mai spun că parcă are gust mai bun când e făcută în cantitate mai mare.
Ca să iasă frageda, cu o seară înainte punem carnea la marinat.
Curăţăm pulpele, le stropim cu ulei amestecat cu puţin muştar şi condimentele dorite - piper, boia, praf de usturoi, cimbru - şi punem şi felii de usturoi.
Le acoperim şi le lăsăm la rece pina a doua zi, când o punem în tavă, o acoperim cu folie de aluminiu şi o lăsăm la foc potrivit circa o oră.
O verificăm între timp, presărăm şi sare şi eventual mai intoarcem carnea.
La final, o stropim cu puţin vin şi o lăsăm fără folie, să se rumenească.
Friputra va căpăta un gust mai plăcut dacă vom adăuga la copt şi feliuţe subţiri de kaiser afumat sau cabanos.