Pulpe De Pui La Tava
Sursa Pulpe de pui la tava

articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Azi va las o portie de pulpite de pui rumene, aburinde si ispititoare! Am plecat la trebusoara. V-am pupat!
4 pulpe de pui (~1 kg)
1 lgt boia de ardei dulce
sare, piper
1/2 pahar vin alb
3/4 pahar apa
Cum procedam:
1. Spalam pulpele si le punem in tava.
2. Intindem peste ele boiaua, sarea si piperul.
3. Punem in tava vinul si apa, acoperim cu o folie de aluminiu. Gaurim folia de aluminiu din loc in loc.
4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand scade lichidul cam la 3/4 din cantitatea initiala (la mine a durat cam 50 min). In ultimele 15 min scoatem folia de aluminiu (mai scoatem si din lichid daca e cazul) ca sa se rumeneasca frumos.
Pofta Buna!
Pofta Buna!