Pulpe De Pui La Cuptor
Sursa Pulpe de pui la cuptor
articol scris de AliceKitchenette blog Alice Kitchenette
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Simplu si bun pentru zile cand nu vrei sa stai prea mult in bucatarie dar totusi sa ai ceva gustos la masa!
Ingrediente:
- pulpe de pui (eu am avut 4, voi puneti pentru cate porti doriti)
- 1lgta (lingurita) de sare
- 1lgta rasa de piper
- 1lgta boia dulce
- 1lgta boia picanta
- 1lgta busuioc uscat
- 3-4 catei de usturoi
- ulei/ulei de masline
- apa
Preparare
Spalam si curatam carnea de pui. Intr-un bol punem catei de usturoi pisati si ii frecam cu putin ulei cat sa formeze o pasta. Peste aceasta pasta punem restu de condimente mixam bine pana incorporam toate ingredientele si cu aceasta pasta ungem bine fiecare pulpa de pui !!!daca vi se pare prea densa puteti pune cateun strop de ulei sa apa. Le asezam frumos in tava punem tava la cuptor si apoi turnam usor intr-un colt apa insa nu multa cat sa ajunga pana la pulpe.
Lasam la cuptor cu folie deasupra 30-35min, intre timp mai verificam usor apa si daca pulpele sunt patrunse si dupa cel 30min daca carnea este facuta luam folia si lasam pana se rumenesc frumos deasupra.
Am servit alaturi de cartofi copti peste care am pus cate un cub de unt.