contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui La Cuptor Cu Unt Aromat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

IMG_6936


Din start recunosc ca reteta asta nu e pentru cei care au o problema cu grasimile. Totusi eu zic ca putin de unt nu a omorat pe nimeni si merita incercata!
Ingrediente
pulpe de pui cu piele
2 linguri de unt gras, la temperatura camerei
putina sare
1 lingurita cimbru
1 lingurita frunze proaspete de busuioc
boia

IMG_6906


Se mesteca bine sarea, cimbrul si busuiocul cu untul, pana se face o pasta omogena.

IMG_6909


Luati pe rand pulpele de pui, ridicati pielea si ungeti cu unt carnea. Asezati frumos pielea peste.
Asezati pulpele intr-o tava si pudrati cu putina boia.

IMG_6935


Dati la cuptor, mai intai la foc molcom sa se balaceasca puiul n untul topit.
Din cand in cand, scoateti tava din cuptor si cu o lingura luati din untul topit si puneti peste pui.
La final porniti focul la maxim pentru a obtine o crusta crocanta.

IMG_6932

Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com