contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui în Vas Roman

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente:

1 kg pulpe de pui,
100 g cârnat semiafumat,
1 kg cartofi,
1 căpățână usturoi,
3 linguri ulei,
3 linguri bulion,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Scufundăm vasul roman în apă rece pentru minim 20 minute.
Pulpele de pui se spală bine si se condimentează cu sare și piper.
Curățăm cartofii de coajă, se spală și se taie feliuțe de 1/2 cm..
Cârnatul se taie bucățele.
Usturoiul se curăță și se apasă puțin cu lama unui cuțit mai lat, un pic cât să crape.
Aranjăm cartofii în vas, adăugăm cârnații, usturoiul și pulpele de pui.
Stropim totul cu puțin ulei.
Se acoperă vasul cu capac și se dă la cuptor pentru o oră. (Focul se aprinde în momentul introducerii vasului în cuptor).
După o oră stropim pulpele cu bulionul diluat cu puțină apă.
Se mai dă la cuptor pentru maxim 30 minute fără capac.

O bunătate de mâncare, pulpele foarte bine făcute, cartofii foarte moi, iar cârnăciorul ușor afumat și-a pus amprenta.

Poftă bună!