Pulpe De Pui In Sos De Usturoi
articol scris de dana_mi16 blog midanablog.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Povesteam cu o prietena despre ce facem de papa pentru seara, îmi povestește despre aceasta reteta, nu am stat prea mult pe gânduri si am executat-o, este adevărat este foarte gustoasa si se face foarte repede, Multumesc Ale!!!!!
Ingrediente:
~ 3 pulpe pui;
~ sare,
~ piper;
~ boia de ardei;
~ patrunjel;
~ usturoiul zdrobit (eu am pus o capatana, insa depinde de gust).
Mod de preparare:
1. Luam pulpele si le spălăm bine, le tamponam cu un servet de hartie, pulpele le saram si le piperam
2. Încingem ulei intr-o tigaie si punem pulpele sa se prajeasca frumos pe toate partile, cand sunt rumenite aadaugam boia din belsug.
3. Adaugam apa si lasam sa fiarba cam 30- 40 minute la foc mic.
4. Adaugam patrunjel tocat si usturoi zdrobit si mai lasam sa fiarba inca 1-2 minute.
Se servesc cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Noi le-am papat cu paine si am terminat sosul imediat.
Ingrediente:
~ 3 pulpe pui;
~ sare,
~ piper;
~ boia de ardei;
~ patrunjel;
~ usturoiul zdrobit (eu am pus o capatana, insa depinde de gust).
Mod de preparare:
1. Luam pulpele si le spălăm bine, le tamponam cu un servet de hartie, pulpele le saram si le piperam
2. Încingem ulei intr-o tigaie si punem pulpele sa se prajeasca frumos pe toate partile, cand sunt rumenite aadaugam boia din belsug.
3. Adaugam apa si lasam sa fiarba cam 30- 40 minute la foc mic.
4. Adaugam patrunjel tocat si usturoi zdrobit si mai lasam sa fiarba inca 1-2 minute.
Se servesc cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Noi le-am papat cu paine si am terminat sosul imediat.