Pulpe De Pui Dulci-picante

articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
O alta reteta cu pui, de data asta cu pulpe dezosate... simpla, picanta si usor dulce. Va invit sa o incercati :).
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui dezosate
- 2 lingurite usturoi granulat ( se gaseste in hypermarketuri )
- 2 lingurite praf de chili
- 1 linguriţă de sare
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- 1 vârf de cuţit de piper
- ulei de masline
- 3 linguri de miere
- 3 lingurite de otet
Preincalzim cuptorul si ungem cu ulei o tava mai groasa ( pentru friptura )
Intr-un bol amestecam usturoiul, chili, sare, chimenul, boiaua de ardei dulce, piperul. Trecem pulpele prin amestec astfel incat sa fie acoperite pe toate partile si apoi le punem in tava . Punem putin ulei peste ele ( musai sa-mi cumpar spray pentru ulei ) , acoperim cu o folie si coacem timp de 30-35 de minute la foc potrivit.Intr-un bol mic amestecam mierea cu otetul.
Scoatem tava de la cuptor, ungem pulpele cu acest amestec si le bagam la cuptor pentru 5 minute.
Servim cu cartofi acordeon sau cu ce granitura doriti voi. Cred ca merge orice.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam cu modificari .