Pulpe De Pui Cu Sos De Ceapa Si Ciuperci

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de cateva pulpe de pui, 2 cepe, ciuperci ( cate doriti sa puneti) , ulei , condimente.
Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei.Adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca, adaugam putina apa si lasam sa fiarba pana scade. Pe urma adaugam pulpele le prajim un pic , sau putem pune direct apa peste ele cat sa le acopere si le lasam sa fiarba. Dupa ce au inceput sa dea un clocot adaugam condimentele. cand este carnita fiarta e si mancarica gata.
Pofta buna!!!
Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei.Adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca, adaugam putina apa si lasam sa fiarba pana scade. Pe urma adaugam pulpele le prajim un pic , sau putem pune direct apa peste ele cat sa le acopere si le lasam sa fiarba. Dupa ce au inceput sa dea un clocot adaugam condimentele. cand este carnita fiarta e si mancarica gata.
Pofta buna!!!