Pulpe De Pui Cu Orez Si Mere
articol scris de Ramona-Monica blog hypnosecakes.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 150 gr cascaval
- 150 gr unt
- 1 cana orez
- 3 mere
- 5 catei usturoi
- sare
- piper
- boia dulce
- 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Pulpele de pui se pun intr-o cratita pe foc, peste care se pune: sare, piper, boia, uleiul, cateii de usturoi zdrobiti si 400 ml apa. Pe parcurs daca mai este nevoie se mai adauga apa.
Orezul se fierbe in apa cu putina sare. (La 1 cana de orez punem 3 cani de apa.) Cand orezul este fiert (nu mai are nimic apa pe el) se adauga 75 grame unt si cascavalul, se amesteca toate pana este topit tot untul si cascavalul.
Merele se taie feli subtiri dupa ce a fost scos mijlocul si se prajesc in untul ramas pana incep sa se caramelizeze.
Se servesc cat sunt calde. Aceasta reteta merge foarte bine cu vin rosu.
Bofta buna!
Îndosariat la:Preparate din carne