contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui Cu Morcov Si Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

by Alice albinutza
O friptură minunată pentru o masă cu prieteni invitaţi.
Aşadar ingrediente pentru reţetă:
  • pulpe de pui
  • un morcov mare
  • 3-4 căţei de usturoi
  • busuioc
  • ulei de măsline
  • un pahar de vin roşu (contrar variantelor clasice cu vinul alb)
  • foi dafin, delikat, oregano foarte puţin

Într-o tavă se pune un start de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi tăiat şi restul rondelelor de morcov, apoi se presară condimentele, mult busuioc, delikat şi se stropeste cu ulei de măsline. Se toarnă apoi un pahar de vin roşu, se acoperă cu o foaie de aluminiu şi se dă la cuptor pentro o oră, la foc mijlociu. După 15 minute scoatem foaia de aluminiu şi lăsăm totul la cuptor până se rumenesc frumos. Din 15 în 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tavă şi se mai întorc din când în când.

Poftă bună!



Articol recomandat de alice-albinutza.blogspot.com