Pulpe De Pui Cu Legume La Gratar
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
- 4 pulpe de pui (ciocanele);
- un dovlecel;
- 300 gr. de ciuperci;
- zeama de la o jumatate de lamaie;
- sos de soia, curry, sare, piper.
Cureti, speli si crestezi pulpele. Pregatesti o marinata din zeama de lamaie, o lingura cu sos de soia, o lingurita rasa de curry, sare si piper. Lasi pulpele in marinata cel putin o ora. Intre timp cureti si speli legumele.
Pregatesti gratarul (eu am folosit un gratar de aragaz), asezi pulpele si ciupercile,
dovlecelul taiat pe lungime
si le veghezi pana cand sunt gata.
Le arunci in farfurie si te bucuri de minunatele arome.
Pofta buna!
P.S. Data viitoare voi incerca legumele la gratarul din curte – pentru un plus de culoare si aroma. Deja imi lasa gura apa… Slimnic, we are coming!