Pulpe De Pui Cu Ceapa Verde Si Ciuperci Pe Pat De Orez Basmati
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sugestie pentru felul doi !
O delicioasa combinatie de legume cu pui, servita cu orezul meu preferat .
Ingrediente :
8 pulpe superioare
2 legaturi de ceapa verde
300 g ciuperci
1 ardei rosu
un dovlecel mic
1 cana cu suc de rosii
5 catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit
coriandru macinat
Orez basmati fiert in apa cu sare
Pulpele de pui bine spalate,uscate,sarate si piperate le-am calit la foc iute, in 100 ml ulei, pana cand pielita a devenit crocanta.Le-am scos pe o farfurie si le-am lasat deoparte.
In vasul unde am facut pulpele am pus ceapa tocata pana a inceput sa se inmoaie,a urmat-o ciupercile fara codite,ardeii si dovlecelul cubulete.Dam focul mai mic si punem capacul pentru 5 minute.
Adaugam sucul de rosii,usturoiul si coriandru.Amestecam usor cu o paleta.
Asezam pulpele de pui deasupra si mai lasam 5 minute.
Servim aceasta mancare gustoasa cu orez basmati.
O sa va placa foarte mult .:)
Pofta buna!