contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui Aromate

articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pulpe de pui aromate

Ai nevoie de:

- 4 pulpe superioare de pui;

- 6 catei de usturoi;

- zeama de lamaie;

- o lingurita cu sos de soia;

- o lingura cu ulei de masline;

- cate o priza de sare, piper, boia dulce, chili, maghiran, cimbru, rozmarin, seminte de susan.

Speli bine pulpele si daca e cazul le parlesti. Eu am aruncat pielita. Intr-un castron amesteci toate ingredientele: cateii de usturoi pisati, zeama de lamaie, sosul de soia, uleiul de masline si condimentele. Pui pulpele de pui peste aceasta compozitie, amesteci bine si lasi la macerat 30-45 de minute (le poti lasa si mai mult, insa eu m-am grabit :D ).

Pulpe de pui aromate

Pui apoi pulpele la cuptorul preincalzit, pe un gratar, si le lasi pana se rumenesc. Le poti face si pe gratarul de aragaz (tigaie grill cu capac).

Pulpe de pui aromate

Este important sa nu le pui in tava de friptura sau direct in tigaie, pentru ca isi vor pierde aspectul.

Sunt delicioase si merg foarte bine cu o salata de fasole pastai cu usturoi.

Pulpe de pui aromate

Pofta buna!


Articol recomandat de anamariatrimbitas.ro