Pulpe De Pui Aromate, La Cuptor
articol scris de experimenteinbucatar blog experimenteinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui;
- 700g cartofi (sau cât să acopere tot fundul tăvii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 căței de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceapă verde;
- 1 ceașcă vin alb sec;
- 1 ceașcă apă sau supă de pui;
- verdețuri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de măsline.
Într-o tavă unsă cu ulei de măsline punem cartofii tăiați rondele (eu i-am tăiat pe jumătate pentru că erau destul de mici). Tăiem prazul, ceapa și usturoiul, apoi le punem peste cartofi.
- 700g cartofi (sau cât să acopere tot fundul tăvii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 căței de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceapă verde;
- 1 ceașcă vin alb sec;
- 1 ceașcă apă sau supă de pui;
- verdețuri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de măsline.
Într-o tavă unsă cu ulei de măsline punem cartofii tăiați rondele (eu i-am tăiat pe jumătate pentru că erau destul de mici). Tăiem prazul, ceapa și usturoiul, apoi le punem peste cartofi.
Punem peste legume sare, piper, boia și verdețuri a la Provence.
Pulpele de pui le ungem cu ulei și le condimentăm și pe ele cu sare, piper, boia și verdețuri, apoi le punem peste legumele din tavă. Turnăm vinul și supa/apa în tavă și dăm totul la cuptor.
Lăsăm la cuptor până se rumenesc bine pulpele.Pulpele de pui le ungem cu ulei și le condimentăm și pe ele cu sare, piper, boia și verdețuri, apoi le punem peste legumele din tavă. Turnăm vinul și supa/apa în tavă și dăm totul la cuptor.
Noi am servit pulpele cu legume din tavă și cu salată verde.
POFTĂ BUNĂ!