contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui Aromate, La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
- 4 pulpe de pui;
- 700g cartofi (sau cât să acopere tot fundul tăvii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 căței de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceapă verde;
- 1 ceașcă vin alb sec;
- 1 ceașcă apă sau supă de pui;
- verdețuri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de măsline.
Într-o tavă unsă cu ulei de măsline punem cartofii tăiați rondele (eu i-am tăiat pe jumătate pentru că erau destul de mici). Tăiem prazul, ceapa și usturoiul, apoi le punem peste cartofi.

Punem peste legume sare, piper, boia și verdețuri a la Provence.
Pulpele de pui le ungem cu ulei și le condimentăm și pe ele cu sare, piper, boia și verdețuri, apoi le punem peste legumele din tavă. Turnăm vinul și supa/apa în tavă și dăm totul la cuptor.


Lăsăm la cuptor până se rumenesc bine pulpele.

Noi am servit pulpele cu legume din tavă și cu salată verde.
POFTĂ BUNĂ!