Pulpa De Vita Cu Sos De Usturoi

articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dar sa revenim... Pentru provocare am ales sa gatesc carne de vita cu sos de usturoi, o bunatate!!!
Ingrediente:
1 kg pulpa de vitel
2 cepe
10 catei usturoi
4 linguri ketchup picant
2 linguri boia dulce
1 lingura cimbru
sare
patrunjel verde
ulei
Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care
le-am batut cu ciocanul pentru snitele, apoi le-am taiat in bucati de cca 3-4
cm.
Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit pe toate partile bucatile de
carne. Am adaugat ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Am pus 2
litri de apa calduta si am lasat sa fiarba. Intre timp am spumat de cate ori a
fost cazul. Ketchupul, boia, cimbrul si sarea le-am amestecat si le-am pus
peste carne. Am acoperit am am lasat sa fiarba cca 2 ore, completand cu apa
daca mai este cazul.. la mine nu a mai fost nevoie. Cand carnea a fost gata,
iar sosul a scazut putin, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.
Pofta buna va doresc!