Pulpa De Pui Imbracata In Bacon
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente(2 portii):
1 pulpa mare de pui
2 felii bacon
4 cartofi potriviti
½ morcov
½ ardei rosu
2 ciuperci
1 fir ceapa verde
Sare,piper,chili
Ulei
Mod de preparare:
Pulpa de pui se condimenteaza cu sare,piper si chili,se cresteaza si se inveleste in 2 felii de bacon care se leaga cu 2 foide ceapa verde. Pulpa se aseaza intr-un vas termorezistent.
Cartofii taiati cubulete si morcovul rondele se fierb 10 minute in apa cu sare,apoi se pun in vas,pe langa pulpa. Peste se aseaza ardeiul taiat si ciupercile felii. Firul de ceapa se impleteste si se aseaza peste cartofi. Se pun 100 ml apa si 1 lingura ulei si se condimenteaza.
Se baga la cuptor pentru aprox 35 minute. Se serveste cald alaturi de o salata.