Pulpa De Porc Pe Pat De Varza Rosie Calita
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Ingrediente:
* 1 felie de pulpa de porc sectionata pe orizontal
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc * 1 lingura de mustar
* salvie * ulei de masline * 2 betisoare de frigarui
* o varza rosie *sare *piper *otet(optional)
Mod de preparare:
Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumătate de pahar de apă. Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper. Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oţet si se mai fierbe amestecând din când în când. Nu o fierbeti prea mult. Trebuie sa fie "al dente" ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.
Modul de preparare a fripturii de porc o gasiti AICI... Friptura de porc in punga Maggi. Pofta buna!