contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpa De Porc La Vasul De Yena Cu Piure Cu Ceapa Prajita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

STA505450-0

 

 

2,500kg pulpa de porc

usturoi

ulei

sare

cimbru

apa

1,500kg cartofi

7 cepe medii

 

 

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se introduce in cuptor. Se tine pana se rumeneste, dupa care se intoarce pe partea cealalta sa se rumeneasca si pe partea aceea.

STA50465-1

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Ceapa se curata, se taie patratele si se caleste in ulei. Cand cartofii sunt fierti, li se scurge zeama, se paseaza si li se adauga ceapa cu ulei cu tot amestecandu-se bine.

STA50543-2