Pulpa De Porc La Vasul De Yena Cu Piure Cu Ceapa Prajita
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2,500kg pulpa de porc
usturoi
ulei
sare
cimbru
apa
1,500kg cartofi
7 cepe medii
Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se introduce in cuptor. Se tine pana se rumeneste, dupa care se intoarce pe partea cealalta sa se rumeneasca si pe partea aceea.
Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Ceapa se curata, se taie patratele si se caleste in ulei. Cand cartofii sunt fierti, li se scurge zeama, se paseaza si li se adauga ceapa cu ulei cu tot amestecandu-se bine.