Pulpa De Porc La Cuptor
Sursa Pulpa de porc la cuptor
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce sa va doresc eu voua.. stiti voi mai bine ce va doriti.. eu doar atat va zic: sa aveti un an perfect!!
Ingrediente:
pulpa de porc cu sorici
sare
piper macinat
piper boabe
boia
cimbru
usturoi
ulei
cartofi
Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe lung, si piper boabe.
Am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 1 ora, la foc mediu, intorcand-o din cand in cand.
Cand carnea a inceput sa se rumeneasca, am pus cartofii taiati in jumatati, iar deasupra am asezat carnea si am mai lasat la cuptor cca 30 minute, intocand din cand in cand carnea.
Noi am servit carnita si cartofii cu muraturi, o bunatate!!