contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpa De Porc Inabusita Cu Garnitura De Orez Salbatic

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

    Azi avem in meniu ceva mai consistent! Sa aveti o duminica placuta!
800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
1/2 lg ulei
2 ardei kapia
150 g rosii chery
sare, 2 foi de dafin
200 g orez salbatic
apa

Mod de preparare:
1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2  lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute.
2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.
3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs. 
  Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)
 Va doresc Pofta Buna!