Pulpa De Porc Inabusita Cu Garnitura De Orez Salbatic

articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Azi avem in meniu ceva mai consistent! Sa aveti o duminica placuta!
800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
1/2 lg ulei
2 ardei kapia
150 g rosii chery
sare, 2 foi de dafin
200 g orez salbatic
apa
Mod de preparare:
1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2 lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute.
2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.
Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)
Va doresc Pofta Buna!
Va doresc Pofta Buna!