Pulpă De Porc Cu Sos Din Smântână și Semințe De Chimen
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
500 g pulpă de porc
200 ml smântână dulce
1 linguriță semințe de chimen
1 linguriță boia de ardei iute
2 cepe
4 căței de usturoi
400 ml supă de legume
2 linguri ulei de măsline
2 linguri oțet balsamic
1 legătură de pătrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Tai carnea felii de 1 cm grosime și presari sare și piper. Într-o tigaie mare pui uleiul și prăjești carnea pe ambele părți până capătă o culoare maronie apoi adaugi usturoiul și ceapa tăiată felii subțiri.Lași să se prăjească ușor și adaugă semințele de chimen și boiaua, amesteci și pui supa. Acoperă tigaia cu un capac și las-o să fiarbă la foc mic aprox 45 min.După expirarea timpului se pune oțetul și smântâna amesteci bine și oprești focul.Potrivești de sare și adaugi pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă bună!