Pulpa De Miel In Sos Rosu By Caietcuretete
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O noua luna, o noua provocare secreta marca Ama! Luna aceasta Ama mi-a oferit sa rasfoiesc un bloc foarte dragut, un Caiet cu Retete scris cu atata pasiune de catre Liana. Va invit sa o vizitati si sa va delectati cu bunatati gatite de ea si de bucatarul ei, care am batuit ca-i sotul! Ehhh.. cine are noroc, are! :))
Dupa ce am rasfoit.. si iar am rafoit.. am ales ceva care noua ne-a placut foarte mult, si anume Pulpa de miel in sos rosu.
Ingrediente:
1 pulpa miel
1 ardei capia
1 ardei gras verde
3 cepe
2 tije telina
2 morcovi
4 catei usturoi
2 foi dafin
200 ml suc rosii
250 ml vin roze
piper
sare
Carnea de miel am
fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost
nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o si am taiat-o bucati potrivite.
Ceapa am taiat-o
solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija
de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei.
Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari.
Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba ccs 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.
Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari.
Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba ccs 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.