Pulpa De Miel In Sos Rosu By Caietcuretete

articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa ce am rasfoit.. si iar am rafoit.. am ales ceva care noua ne-a placut foarte mult, si anume Pulpa de miel in sos rosu.
Ingrediente:
1 pulpa miel
1 ardei capia
1 ardei gras verde
3 cepe
2 tije telina
2 morcovi
4 catei usturoi
2 foi dafin
200 ml suc rosii
250 ml vin roze
piper
sare
Carnea de miel am
fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost
nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o si am taiat-o bucati potrivite.
Ceapa am taiat-o
solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija
de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei.
Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari.
Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba ccs 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.
Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari.
Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba ccs 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.