contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpa De Miel Cu Rozmarin La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

nimic complicat. primavara carnea de miel e cea mai frageda, asa ca acum e cel mai bun moment sa-ti faci cea mai buna friptura de miel, stii tu, din aia lipicioasa-de-degete.
eu o fac simplu, fara prea multe condimente. la final, pune-ti alaturi un pahar de pinot noir. minunat. pofta buna.

ingrediente(4 persoane):
- o pulpa de miel
- un kg de cartofi noi
- 2 lamai
- 3 crengute de rozmarin
- o capatana de usturoi
- sare, piper, ulei de masline
pulpa de miel cu rozmarin la cuptor
- fa cateva gauri cu un cutit in pulpa de miel si indeasa acolo cate un catel de usturoi si putin rozmarin. sareaza, pipereaza.
- spala cartofii fara sa le cureti coaja. pune-i in tava cu cativa catei de usturoi si rozmarinul rupt frunzulite. presara sare.
- aseaza pulpa peste cartofi si stropeste totul cu zeama de lamaie si ulei de masline.
- da la cuptorul incins la temperatura medie(180 de grade) 60-80 de minute in functie de cat de suculenta iti place friptura.
- testeaza carnea intepand-o cu un cutit in partea cea mai groasa in directia osului.

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com