Pulpa De Iepure La Cuptor
articol scris de doinitzuk blog bucatariamoraritei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Rareori se intampla sa gatesc carne de iepure si pentru ca acum am primit un iepuras n-am putut sa nu profit sa fac o parte din el la cuptor. M-am tot gandit cum sa procedez si pana la urma am hotarat sa pregatesc totul cat mai simplu. Tot ce mi-a trebuit a fost doar:
pulpele din spate si ceva parti cu mai multa carnita
3 cepe
2 teline
100 ml ulei
200 ml vin alb
sare, piper, cimbru, oregano, usturoi.
Am condimentat bine carnea si am pus-o in tava cu ulei peste legumele tocate feliute. Am competat cu apa si am acoperit cu folie. Am pus totul in cuptorul preincalzit pentru 1 ora si jumatate apoi am luat folia si am adaugat vinul. Am pus din nou la cuptor pentru aproximativ o ora apoi am adaugat usturoiul pisat si am mai lasat pentru 5 minute.
Am servit alaturi de piure de cartofi.