Pui Vanatoresc
Sursa Pui Vanatoresc
articol scris de inbucatariecutata blog inbucatariecutata.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
| |||||||||||||||||||
Mod de preparare: Incingeti uleiul intr-o tigaie mai mare. Condimentati cu sare si piper (cate 1/4 lingurite din fiecare) pieptul de pui si puneti-l in tigaie. Lasati sa se rumeneasca bine, aproximativ 8 - 10 minute. Scoateti pieptul de pui din tigaie. Scurgeti lichidul din tigaie si il pastrati pentru mai tarziu. Lasati cam 1 lingura de lichid in tigaie. Adaugati untul. Adaugati ceapa si rumeniti-o cam 5 minute la foc mic. Adaugati ciupercile, usturoiul si1/4 lingurita de sare. Amestecati din cand in cand, cam 5 minute, pana se rumenesc un pic ingredientele. Adaugati faina si lastai sa fiarba cam 1/2 minut. Turnati vermutul si mai dati in cateva clocote. Adaugati si restul ingredientelor, pieptul de pui si lichidul pe care l-ati pus deoparte mai devreme. Fierbeti la foc mic cam 10 minute, in tigaia acoperita, pana este gata pieptul de pui. Adaugati patrunjelul si 1/4 lingurita de piper. |