Pui Umplut Cu Ficăţei La Cuptor
articol scris de bucatariamariei blog bucataria mariei
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Carnea de pui este printre preferatele mele şi încerc să gătesc şi la sărbători ceva tot cu carne de pui. În loc de miel eu propun "Pui umplut cu ficăţei la cuptor" pentru masa de Paşte. Este mult mai uşoară şi poate fi asezonată cu salată. Ingredientele de care avem nevoie sunt:
- pui întreg
- 500 g ficăţei de pasăre
- 200 g kaizer
- ulei, sare, piper, cimbru, busuioc sau magheran
Puiul îl spălăm, pârlim şi spălăm iar. Ficăţeii şi kaizerul îi tăiem felii subţiri şi umplem puiul cu amestecul.Adăugăm sare, piper şi prindem capetele cu scobitori.Într-o pungă de copt punem puiul umplut şi băgăm la cuptor.Pe lângă pungă punem ficăţei şi kaizer şi băgăm tava la cuptor. Când este gata scoatem puiul şi îl putem consuma cu piure sau cartofi natur şi salată.
Poftă bună!