contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Umplut Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ideal pentru o masa de duminica in familie, acest pui umplut va fi pe placul tuturor.
Trebuie sa incercati aceasta reteta macar o data in viata. Cu siguranta  nu veti regreta!


Pentru aceasta reteta avem nevoie de: 1 pui marisor (aproximativ 1, 5 - 2 kg), 500 gr ciuperci, 100 gr parmezan, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 ou, 5 felii de paine, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita vegeta, sare, piper


Spalam si curatam ciupercile, apoi le taiem in bucatele mici.


Calim ceapa usor in ulei de masline, apoi adaugam ciupercile. Calim timp de 10 minute, apoi le lasam la racit.


Intre timp taiem paine in cubulete.


Asezam painea intr-o tava pe care o introducem in cuptorul incins pentru a obtine crutoane frumos rumenite.


Dupa ce s-au racit ciupercile adaugam parmezanul, oul, sare, piper si usturoiul pisat.


Amestecam....


...adaugam crutoanele...


si amestecam, din nou.


In acest moment am terminat umplutura pentru pui. 
Curatam puiul, il spalam si il condimentam, apoi il umplem. 
Nu il indesam foarte tare si pastram restul de umplutura.


Inchidem puiul cu ajutorul unor scobitori, presaram vegeta si il asezam intr-o tava yena unsa usor cu 1 lingura de ulei si il dam la cuptor timp de 45 de minute la 170 grade Celsius.


Cand puiul este rumenit il scoatem din cuptor, il intoarcem....



....apoi aranjam in jurul puiului restul de umplutura.


Introducem din nou tava la cuptor pentru 20 - 25 de minute, pana cand puiul este frumos rumenit.


Servim puiul alaturi de umplutura.


Gustos! Nu-i asa?


Pofta buna!