contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Umplut Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

1 pui mare
150 g unt
2 l supa de pasare
60 ml vin alb
sare
piper

Pentru umplutura:
100 g piept de pui
200 g ciuperci
1 felie de paine muiata in lapte
1 ceapa
50 ml ulei
1 lingura de vodca
2 oua
cateva fire de marar tocate
sare
piper

PREPARARE:

Pentru inceput calim ceapa, pieptul de pui si ciupercile – toate tocate marunt. Le vom cali pana scade zeama lasata de carne si ciuperci.

Adaugam felia de paine, ouale, mararul si o lingura de vodca. Vom condimenta cu sare si piper.

Pregatim puiul pentru umplut. Dupa ce introducem umplutura cu ciuperci coasem deschizatura cu ata si il punem intr-o oala cu supa de pui.

Il vom fierbe aproximativ 10 minute in clocot. Apoi il scoatem si il punem intr-o tava incapatoare. Il stropim cu unt topit, adaugand in tava vin si 100 ml din supa in care a fiert. Acoperim puiul cu o folie de staniol si il dam la cuptorul incalzit la 180°C pentru aproximativ o ora. Din cand in cand vom mai scoate puiul din cuptor si il stropim cu sos. Daca acesta scade prea mult mai adaugam putina supa. Scoatem folia de aluminiu cu 20 de minute inainte sa fie gata pentru a lasa puiul sa se rumeneasca.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro