Pui Tandoori Cu Lapte De Cocos
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Ca v-am zis ca imi ramasese jumatate de cutie de lapte de cocos, da?
Ei bine, am dat in mixul tandoori, ca aveam chef, de data asta nu am mai mixat eu, au mixat ei urmatoarele:
Eu am facut doar maglavaisul din prafurile de mai sus, ulei (ramas de la aripioare, era aromat), lapte de cocos (jumatate de cutie ramasa de la curry cu broccoli) si niste smantana. Am incalzit totul pana s-a omogenizat si am marinat bucatile de pui curatate. Da, cu marinata calda, nu mult, pana intr-o ora.
Apoi le-am pus la “rotisat” ca de obicei pe sita pe vas cu apa.
Nu am mai avut decat sa le intorc de pe o parte pe alta (partea expusa aburilor se coace diferit decat cea de deasupra).
Inainte de final, ca sa pun la jurnal, cei de la Maxi Pet mi-au pus cadou langa sacul de mancare o conserva, sigur nu e pentru vanzare la noi, nu scrie pe ea si in romaneste, cadou, posibil mostra. Si am citit eticheta si m-am minunat. Conserva asta (nu stiu cat ar putea costa) contine numai produse bio, nemodificate genetic si are 90% carne, specifica ei, proaspata. Pe cand astfel de conserve si pentru oameni?
Asa, ca sa inchei cu puii nostri, indieni, i-am pus langa basmati (tin la frigider fiert al dente), putin sos de usturoi si ceva fulgi de ardei iute, din aia de la Lidl, Freeze- Dried Clili scrie pe ei, buni.
Si da, am muguri din aia, aveau la Billa la reducere cutiute cu mix de mucuri de lucerna, sfecla si broccoli. Oare daca i-as planta ar creste ceva? A incercat cineva?
rororo