Pui Stroganoff
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-300 grame piept de pui
-200 grame smantana
-100 ml de vin alb
-2 linguri de mustar clasic
-2 lingurite de boabe de mustar
-200 ml supa de pui
-o ceapa
-sare
-piper
-patrunjel
-2 lingurite pline de unt
-1 lingura ulei
-300 grame piept de pui
-200 grame smantana
-100 ml de vin alb
-2 linguri de mustar clasic
-2 lingurite de boabe de mustar
-200 ml supa de pui
-o ceapa
-sare
-piper
-patrunjel
-2 lingurite pline de unt
-1 lingura ulei
Am incins o tigaie in care am pus untul si uleiul. Ceapa tocata marunt marunt am calit-o cateva minute pana a devenit sticloasa. Pipetul de pui l-am taiat cubulete si l-am adaugat la ceapa, si l-am lasat sa se prajeasca cca 5 minute. Am adugat vinul si am lasat totul sa dea 2-3 clocote dupa care am adaugat mustarul clasic si boabe, smantana si supa de pui. Sosul se ingroasa relativ repede, asa ca in vreo 10-15 minute am adaugat sare si piper dupa gust si patrunjel tocat. Am servit fierbinte langa orez.
Pofta buna!