Pui Sichuan
articol scris de vio_dreams blog www.caietulcuretete.com
Fiindca ador mancarea chinezeasca am ales ca in acest weekend sa pregatesc Pui sichuan,un fel de mancare pe cat de simplu atat de gustos.
Cu ocazia asta vreau sa va prezint si Condimentele Bart cele care au dat un plus de gust si savoare acestui fel de mancare.O combinatie reusita de arome exotice, Condimentele Bart pe langa faptul ca sunt neasteptat de gustoase vin intr-un ambalaj care ajuta aroma sa se pastreze multa vreme si sunt si economice.De regulam ca sa gatesc un fel de mancare chinezeasca(si nu numai) cumparam pliculete peste pliculete de condimente, incarcam inutil si dulapurile si cheltuiam si foarte multi bani . Condimentele Bart vin in ajutorul gospodinelor,prin combinatii de arome unice,ce dau mancarii un gust incredibil de bun.
Pe site-ul lor :http://www.ctscorner.ro/ puteti gasi o variata gama de condimente de la banalele sare si piper nelipsite de la orice fel de mancare,pana la combinatii indraznete cum ar fi ierburile de provence, 5 arome chinezesti,condimente indiene, marocane si multe alte delicatese.Pentru alte detalii si comenzi accesati aici:http://www.ctscorner.ro/
Ingrediente
1 lingurita Condiment 5 arome chinezesti
1 lingurita Sos 5 arome chinezesti
1 lingurita Piper Sichuan
1 piept pui
1 morcov
2 ardei grasi
1 legatura ceapa verde
sos soia
50 gr amidon
3-4 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Se taie fasii pieptul de pui si se lasa la marinat in sos de soia cca 30 minute.
Se scoate puiul din marinata,se tavaleste prin amidon si se prajeste 3-4 linguri ulei de masline,doar pe jumatate.
Se taie fideluta morcovul ,ardeiul si ceapa.
Se adauga peste pui si se lasa 2-3 minute cat sa se inmoaie foarte putin legumele.