Pui Shanghai
Sursa Pui Shanghai
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat
4 oua
50 ml sos de soia
1 lingura cu mustar
1/2 lingurita de chilli
seminte de susan
pesmet
faina
sare si piper
Mod de preparare:
Am taiat pieptul de pui in bucati subtiri cu grosimea de 2 cm.Intr-un castron am batut ouale cu sosul de soia.Am pus mustarul,chilli,sarea si piperul.
Bucatile de pui le-am tavalit mai intai prin faina,dupa care prin compozitia rezultata.
La final le trecem prin pesmet amestecat cu susan si le prajim in baie de ulei pana prind o culoare aurie.
Le-am scos pe sevetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim puiul Shanghai cu sos dulce-acrisor.
Delicios !
Pofta buna.
Va doresc sa aveti parte de o saptamana usoara si spornica.