Pui Shanghai
Sursa Pui Shanghai
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta am gasit-o pe blogul lui Diamond si desi nu mi-au iesit la fel de aspectuoase ca ei, am decis oricum sa public reteta pentru ca noua ne-a placut la nebunie.
Avem nevoie de:
1 piept de pui taiat fasii
2 oua
1 cana faina
1 cana pesmet
100 gr. susan
cativa catei de usturoi
fulgi de chilli
sare
piper
Pieptul de pui taiat fasii se pune la marinat impreuna cu usturoiul, fulgii de chilli, sarea si piperul.
Dupa ce sta la frigider macar o ora, presarati peste el faina si amestecati bine in vas astfel incat sa se acopere bine.
Se trec apoi prin ouale batute si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins si dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei.
Se servesc cu orez cu legume.