contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Shanghai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
1 piept de pui
3 oua
3 linguri mustar
6 linguri faina
3 linguri apa minerala
vegeta
piper
sare
200 gr fulgi de porumb
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Pieptul de pui dezosat, se spala si se taie fasii subtiri si lungi. Fulgii de porumb se maruntesc (nu foarte mult) in robot sau se pun intr-o punga si se preseaza cu un facalet (asa am procedat eu). Intr-un castron se pregateste compozitia de snitele din oua batute bine, mustar, faina, apa minerala, vegeta, piper si sare dupa gust. Fiecare bucata de piept de pui se trece prin compozitia de snitel, apoi prin fulgii de porumb maruntiti dupa care se prajesc in ulei incins, la foc potrivit. Se rumenesc frumos pe ambele parti.
POFTA BUNA!