Pui Shanghai Cu Susan
Sursa Pui shanghai cu susan
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta super simpla de pui shanghai! Obtineti bucatele de pui crocante si aromate, mega gustoase. Au cam multe calorii dar merita sa le incercati din cand in cand.
Am folosit:
Am taiat pieptul de pui bucatele si fasii cam de dimensiunea unor degetele.
Le-am dat pe fiecare pe rand prin faina, apoi prin ou batut, iar apoi prin susan.
Le-am pus la prajit in ulei incins pana cand au inceput sa se rumeneasca (le puteti lasa in ulei in functie de cat de rumenite le doriti).
Le-am scos pe un servetel de hartie si le-am lasat sa se scurga excesul de ulei.
Am servit puiul shanghai cu garnitura de cartofi natur (cu putin unt, usturoi si patrunjel) si sos de rosii.
Pofta buna!
Am folosit:
- 350 gr piept de pui, 2 oua, 10 linguri de faina, 10 - 12 linguri de susan, sare, ulei pentru prajit.
Am taiat pieptul de pui bucatele si fasii cam de dimensiunea unor degetele.
Le-am dat pe fiecare pe rand prin faina, apoi prin ou batut, iar apoi prin susan.
Le-am pus la prajit in ulei incins pana cand au inceput sa se rumeneasca (le puteti lasa in ulei in functie de cat de rumenite le doriti).
Le-am scos pe un servetel de hartie si le-am lasat sa se scurga excesul de ulei.
Am servit puiul shanghai cu garnitura de cartofi natur (cu putin unt, usturoi si patrunjel) si sos de rosii.
Pofta buna!