Pui Senegalez
Sursa Pui Senegalez
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 500 g piept de pui,
- 200 g orez,
- 2 cepe mai mici,
- o lamaie,
- 50 g mustar iute,
- 50 ml ulei,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata de pielite si se taie bucatele mici.
Jumatate din ulei se pune la incins, se adauga orezul, amestecam pentru cateva secunde, punem 600 ml apa si lasam la foc mic.
Ceapa se curata, se taie fideluta, se amesteca cu sare, mustar si zeama de la o lamaie.
Cealalta jumatate de ulei se pune la incins int-o tigaie si se prajesc bucatelele de pui pana se rumenesc.
Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugam ceapa amestecata cu mustar si mai lasam 5 minute.
Dupa care adaugam si orezul fiert si mai lasam 5 minute
Servim cu patrunjel verde si rosii pentru un strop de culoare.
Bon Appetit!