contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Prăjit în Unt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De câte ori  nu v-ați  întrebat : Ce fac cu puiul după ce-l scot din supă?
Și eu mă întreb de fiecare dată același lucru! 


Azi l-am făcut în unt. Este grozav! Cu condiția să folosiți un unt bun, de calitate.

Ai nevoie de:
Carne de pui
unt
sare


Mod de preparare:
Puiul l-am fiert.L-am folosit pe cel scos din supă. L-am mai pudrat cu puțină sare șiii  în tigaia cu unt încins cu el!
Untul nu era încins tare ,  să fie topit și fierbinte.
Focul trebuie să fie mic și se întoarce puiul în unt din când în când.Se prăjește până prinde o culoare frumoasă rumenie.
Se scoate pe farfurie și cât se răcește se mai pune cu lingura unt din tigaie ca să prindă crustă.
Al meu nu prea are că nu a avut timp să se răcească.
Se servește cu cartofi și salată sau cu ce vă poftește inima!

Poftă bună!