Pui Prăjit în Unt
Sursa pui prăjit în unt
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De câte ori nu v-ați întrebat : Ce fac cu puiul după ce-l scot din supă?
Și eu mă întreb de fiecare dată același lucru!
Azi l-am făcut în unt. Este grozav! Cu condiția să folosiți un unt bun, de calitate.
Ai nevoie de:
Carne de pui
unt
sare
Mod de preparare:
Puiul l-am fiert.L-am folosit pe cel scos din supă. L-am mai pudrat cu puțină sare șiii în tigaia cu unt încins cu el!
Untul nu era încins tare , să fie topit și fierbinte.
Focul trebuie să fie mic și se întoarce puiul în unt din când în când.Se prăjește până prinde o culoare frumoasă rumenie.
Se scoate pe farfurie și cât se răcește se mai pune cu lingura unt din tigaie ca să prindă crustă.
Al meu nu prea are că nu a avut timp să se răcească.
Se servește cu cartofi și salată sau cu ce vă poftește inima!
Poftă bună!