Pui Pe Varză
Sursa Pui pe varză
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1
pui de 1,5 kg,
1
ceapă,
1-2
linguri ulei,
1
varză de 1 kg,
2
lingurițe boia dulce,
1
cârnat semiafumat,
sare,
piper.
Mod de
peparare:
Spălăm
bine puiul și îl condimentăm cu sare, piper si o linguriță de
boia.
Ceapa
tocată mărunt se călește puțin în uleiul încins, după care se
adaugă cârnatul tăiat bucățele și varza tăiată fideluță.
Condimentăm
varza cu sare, piper, o linguriță de boia și o punem într-un vas roman sau vas
de Jena.
Punem puiul deasupra verzei, acoperim cu capac și dăm la
cuptor pentru o oră.
După
o oră îndepărtăm capacul și mai lăsăm la cuptor pentru 30
minute.
Servim
fierbinte cu ardei iute și pentru cei care preferă, mămăliguță.
Poftă
bună!