contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Pane Cu Faina De Susan

articol scris de oanams blog Ce mancam NOI

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum spuneam intr-o postare precedenta, experimentez cu diverse feluri de faina; azi, despre faina de susan si cum am introdus-o intr-o reteta simpla: pulpe de pui pane.

Este un meniu simplu pentru o masa de pranz, destul de rapid de pregatit.

Necesar:

-      6 pulpe de pui (fara pielita) – si un strop de sare peste ele

-      un ou

-      2-3 linguri faina de susan

Am pregatit intai pane-ul: am bautut oul si am amestecat cu faina de susan pana am obtinut o compozitie mai groasa, nici prea tare, nici prea moale.

Am trecut apoi puiul prin pane-ul obtinut si l-am pus apoi, pe foc, intr-o tigaie de teflon; nu am folosit decat jumatate de lingurita de ulei, pe care l-am intins in tigaie cu ajutorul unei pensule de silicon, ca sa acopere toata suprafata tigaii.

Am prajit puiul pe toate partile, cat sa se rumeneasca frumos si uniform; si pentru ca, desi frumos rumenit, nu era gatit in profunzime, am oprit focul de pe aragaz si am bagat puiul la cuptor, pentru inca vreo 30-35 de minute.

Si e tocmai bun de mancat, impreuna cu o salata verde simpla si un strop de zeama de lamaie.

Excelent gust!

Related posts:

  1. Crackers din faina de naut
  2. Piept de pui bun de tot
  3. Stripsuri cu fulgi