contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Merken Cu Legume, La Cuptor Sau Cum E Cu Gustul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iata o noua reteta foarte simpla si aromata cu merken ,despre care v-am povestit in postul anterior.Toata lumea face retete foarte asemanatoare.De regula,la acest tip de mancare,diferenta o fac condimentele.Cred ca putem face acelasi tip de mancare,acesta in cazul meu,in mai multe feluri,functie de condimentele folosite mai ales si mici adaugiri.Spun eu,ca acelasi fel de macare poate sa fie diferit,mai ales din cauza de condimente si mici trucuri culiunare.Adica vreau sa spun ca o macare ,ca asta a mea,poate sa aiba o multime de gusturi sa te poarte de la iad la rai,functie de conmdimentele ce le folositi.Aceeasi mancare cu aceleasi ingredinete,dar cu condimentele ce va pasioneaza la momentul in care gatiti.Faceti o incercare sa vedeti ce diferenta este!!!!! fi-ti creative! Astea fac diferenta,condimentele.Familia voastra o va simti,n-o va percepe ca acelasi fel de mancare.Concluzia este ca trebuie sa adaptati gustului propriu,orice fel de reteta care are sau nu  marca .Si chiar si aceea ,cu marca,dupa ce ati gustat-o sau ati incercat-o ,o puteti modifica dupa gustul vostru,fara indoiala cu alt nume.Important ramane gatitul cu placere !Asta conteaza,sa stii despre ce e vorba si sa adaptezi reteta gusturilor familiei tale.Pastrati-va spiritul cercetator si creativitatea!
INGREDIENTE :
-6 buc pulpe superioare
-1 ceapa mare
-5 cartofi
-4 morcovi mari
-300 g ciuperci
-sare,piper
-2 LG (linguri)merken (reteta aici)
-praf de usturoi
-1 pahar de vin alb sec
-1-2 cesti supa de pui
MOD DE PREPARARE :
-carnea se freaca cu praful de usturoi,merken,sare,piper si se lasa acoperita cu o folie de seara pana dimineata,pentru a se patrunde de arome.
-intr-un vas termorezistent,uns cu unt, se pun straturi de ceapa,cartofi taiati rondele subtiri,morcovi taiati la fel rondele subtiri si ciupercile feliate.
-deasupra se pun bucatile de carne,se adauga paharul de vin si ceasca de supa si se da la cuptorul incins,pentru aproximativ o ora,o ora si un sfert,pana carnea este frumos rumenita si patrunsa.Carnea se stropeste din cand in cand cu zeama din vas.Daca este necesar,se completeaza lichidul scazut,cu supa de pui.
la sfarsit se presara cu patrunjel tocat.
-Pofta buna!