Pui Manastiresc
Sursa Pui manastiresc
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din pacate pozele nu-s tocmai reusit, sper sa le refac.
Ingrediente:
6 bucati mici pulpe superioare pui
1 ceapa
7 ciuperci champignon
100 ml vin alb
5 catei usturoi
200 ml smantana
sare
piper
boia iute
cimbru
1 mana patrunjel tocat
Pulpele de pui le-am condimentat cu sare, piper si boia iute, si le-am
prajit in ulei pe ambele parti, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa
fiarba la foc mic cca 30 minute (eu am folosit un wok).
Intr-o alta cratita am calit ceapa tocata marunt, am adaugat ciupercile
toataie feliute si am lasat pe foc pana s-au inmuiat putin ciupercile. Am
adaugat vinul si am lasat sa fiarba cca 10 minute.
Am adaugat ciupercile peste carne, am adaugat usturoiul pisat, cimbrul
si am lasat inca vre-o 10 minute pe foc.
Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat, si amestecul l-am pus peste
pui. Am lasat sa dea doua clocote si am oprit focul.
Am servit alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna va doresc!!!