Pui La Cuptor Cu Rozmarin și Lămâie - Lemon Rosemary Chicken
articol scris de AlexJ blog alexandra-bucatariamea.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Să fie prânz...unul ușor și bun...sau foarte bun...acușica vă spun cum se face ...că-i tare bun și merită încercat...
Pentru 2 persoane:
* 500 gr. mușchiuleț de pui
* 2 căței de usturoi, tocați mărunt
* rozmarin proaspăt, tocat ( cam 2 linguri )
* 2 linguri suc de lămâie
* 1 linguriță de coajă de lămâie
* sare și piper după gust
1. Se încălzește cuptorul la 180 grade.
2. Folosind un mojar, amestecați (pisați) împreună usturoiul tocat, rozmarinul, sucul și coaja de lămâie, sarea și piperul, până se amestecă bine.
3. Acoperiți cu pasta obținută mușchiulețul de pui, așezați-l într-un vas de copt în care picurați puțin ulei de măsline
și coaceți pentru 35-40 minute sau până când puiul este gata. Eu am acoperit vasul de copt cu folie de Al. primele 20 de minute.
Serviți imediat cu o garnitură de broccolii la abur .
Să aveți poftă !!!
Să aveți poftă !!!
Mulţumesc pentru vizită !!!!