Pui In Unt, Lapte Si Salvie
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un deliciu extra fraged
La îndemâna oricui
Şi-un joc: poţi să pui în lapte
Dar nu poţi să lapte-n pui.
Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza 1)
- 6 bucati pulpe superioare de pui dezosate
- 500 ml lapte
- 50 gr unt
- cateva frunze de salvie
- sare, piper, curry
Plan de lucru:
- Calim in unt pulpele de pui, pe ambele parti (pozele 2 si 3).
- Condimentam dupa gust. Le asezam intr-o tava unsa cu unt (poza 4) .
- Turnam laptele si acoperim cu frunzele de salvie (poza 5).
- Lasam la cuptor pentru aproximativ 1 ora .
Am garnisit cu piure de cartofi.
Pofta buna! (poza 6)
Timp de preparare: 90 minute
Pret: 5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan