contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui In Sos Dulce De Portocale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Luati un piept de pui si taiati-l cubulete. Treceti carnea printr-un ou batut. Apoi tavaliti cuburile de carne intr-un amestec facut din 1/4 cana de faina, sare si piper. Prajiti carnea in ulei incins si lasati-o la scurs pe servete de bucatarie.
Intr-un bol amestecati o ceapa taiata marunt (in mod ideal ar trebui sa fie verde :)), cu o lingurita de ghimbir, 2 catei de usturoi tocati marunt si o lingurita de otet de vin.
Puneti amestecul la calit intr-o tigaie si stingeti cu sucul stors de la 2-3 portocale si 2-3 linguri de sos de soia.

Adaugati apoi fie 3-4 linguri de zahar, fie (cum am procedat eu) un pic de sirop de portocale pe care l-am facut cu cateva saptamani in urma.
La final, amestecati in 1/4 cana de apa o lingura de amidon alimentar si turnati peste sos. Amestecati pana se ingroasa si apoi adaugati bucatile de carne.
Se serveste cu orez.

Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com