Pui In Sos Dulce De Portocale

articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Intr-un bol amestecati o ceapa taiata marunt (in mod ideal ar trebui sa fie verde :)), cu o lingurita de ghimbir, 2 catei de usturoi tocati marunt si o lingurita de otet de vin.
Puneti amestecul la calit intr-o tigaie si stingeti cu sucul stors de la 2-3 portocale si 2-3 linguri de sos de soia.

Adaugati apoi fie 3-4 linguri de zahar, fie (cum am procedat eu) un pic de sirop de portocale pe care l-am facut cu cateva saptamani in urma.
La final, amestecati in 1/4 cana de apa o lingura de amidon alimentar si turnati peste sos. Amestecati pana se ingroasa si apoi adaugati bucatile de carne.
Se serveste cu orez.
