Pui In Sos Dijonez Si Iaurt
articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 2 catei usturoi
* 1 cana supa de carne
* 2 linguri mustar cu boabe
* 150 g iaurt
* 1 lingura faina
* ulei de masline
* boia de ardei
* rozmarin
* sare si piper
Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si rozmarin, dupa care se prajeste putin, in 2 linguri cu ulei de masline.
Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc putin in uleiul in care am prajit carnea. Faina o "desfacem" cu supa de carne si turnam peste ceapa. Omogenizam, dupa care adaugam mustarul.
Dam cateva clocote, adaugam si carnea. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, la foc mic, in jur de 10-15 minute. La sfarsit, punem iaurtul, omogenizam, mai fierbem 1 minut.
Se serveste cu cartofi natur sau paste. Eu am facut paste fundite si le-am zis copiilor ca ne-a trimis Mos Craciun un cadou. :))