Pui In Sos De Rosii Si Ciuperci
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-un piept de pui
-200 grame ciuperci champignon (mai micute)
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-2 linguri sos de rosii
-supa de pui
-sare
-piper
-boia
-ulei
Pieptul de pui il portionam (ca si pentru schnitzel) si in condimentam cu sare, piper si boia. Ciupercile se spala bine si se oparesc cateva minute in apa clocotita. Carnea o prajim in putin ulei incins pe ambele parti, o scoatem si o tinem la cald. In uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felii.
Stingem ceapa si usturoiul cu supa de pui (cca 200 ml) si adaugam sosul de rosii. Amestecam si asezam in tigaie carnea de pui apoi ciupercile,completam cu supa de pui daca este nevoie si lasam sa fiarba pana cand scade sosul (cca 20 de minute). Se serveste fierbinte alaturi de cartofi sau orez.
Noi am servit alaturi de cartofi natur.
Pofta buna!