contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui In Sos De Branza Cu Curry–dietetic Style

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

_DSC3621

Varianta Dukan a bunaciunii numita curry indian de pui care mie-mi place foarte mult – cele doua seamana foarte mult la gust si zau ca mi-a fost hazna  - si papa bun si silueta imbunatatitaZâmbet. Si inca un punct in plus: se prepara foarte repede. Reteta o am de pe www.dietadukan.ro.

  Avem nevoie de:

pulpe de pui (1 pulpa per portie) sau piept de pui – fara piele neaparat

250 grame branza dietetica de vaca (cantitate pentru patru portii)

o ceapa rosie curatata si maruntita

2 catei de usturoi

putintica vegeta (dupa gust)

1-2 lingurite de mustar

2 lingurite praf cu curry

optional: legume (daca nu suntem in faza PP a Dukan) – cele maipotrivite mi se par ciupercile dar asta e mai mult o chestiune de gust

Intr-un bol, amestecam branza de vaca, curry si mustarul.

_DSC3599 
Pentru mancarica asta, am folosit tigaia mea preferata, wokul in care am pus carnea de pui taiata bucati, ceapa taiata marunt, punem pe foc si amestecam. Calim putin, adaugam usturoiul cat mai fin maruntit si turnam deasupra un pahar cu apa plus nitica vegeta.

_DSC3598

Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand e aproape gata, adaugam si amestecul de branza de vaci cu curry si mustar si amestecam cu rabdare sa se omogenizeze bine intr-un sosulet pe care il lasam inca sa  mai scada, la foc mic, vreun sfert de ora.

_DSC3600_DSC3602

Potrivim la gust cu sare si piper. Gataaaaa!!!!

_DSC3606