Pui În SmÂntÂnĂ Cu Mozzarella
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Este cazul să ne recuperăm după o perioadă în care porcul a fost la putere. Așadar, o rețetă cu pui…
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza1):
- două bucăți piept de pui
- 200 gr kaiser
- 300 gr mozzarella
- 200 ml smântână pentru gătit
- sare, piper
Plan de lucru:
- se taie puiul ca pentru șnițele și se condimentează (poza 2)
- feliem mozzarella (poza 3) și kaiserul (poza 4)
- turnăm smântâna într-un vas de yenna (poza 5), iar apoi așezăm fâșiile de pui (poza 6), peste care punem kaiserul (poza 7) și mozzarella (poza 8 ).
- băgăm la cuptor aproximativ 30 de minute (poza 9)
- poftă bună! (poza 10)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 9 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui