contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui In Crusta De Iaurt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 Ingrediente:

- 6 ciocanele
>marinata:
- 1 1/2 lingura sos de soia
- 2 lgt condiment de pizza
- sucul de la 1/2 lamaie
- 1 lgt boia de ardei dulce
- 1/2 lgt chili 
- sare & piper
>crusta:
- 3 linguri iaurt
- 1 galbenus
- 1 lgt mustar
-  1/2 usuroi granulat (facultativ)
 - pesmet
 - putin ulei

Cum procedam:

1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si  stergem cu un prosop de hartie.
2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp puteti trece imediat la pasul 4 ;)
3. Intr-un bol, amestecam iaurtul cu galbenusul, iaurtul, zeama de lamaie, mustarul si usturoiul.
4. Bagam ciocanelele in sosul de la pasul 3, apoi le dam prin pesmet. 
5. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor 50 min la 190-200°C.
6. La 30 min dupa introducerea in cuptor, le scoatem si le ungem cu foarte putin ulei, apoi le bagam inapoi.
7. Peste inca 10 min scoatem din nou tava si intoarcem ciocanelele pe partea cealalta ;)
Nota!
  Condimentul contine: usturoi, maghiran, piper, busuioc, oregano, cimbrisor, anason fara alte adaosuri periculoase!

Imagini etape preparare