contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui In Aluat Cu Ierburi De Provence

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

  • 1 pui intreg,
  • 100 g iaurt,
  • 5 catei de usturoi,
  • 1 lingurita ierburi de Provence,
  • 1 lingurita ghimbir ras,
  • 1 lingurita bulion,
  • sare,
  • piper.


Aluat:

  • 800 g faina,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 30 ml ulei,
  • 2 linguri ierburi de Provence,
  • 200 ml apa,
  • 1 ou,
  • 2 linguri lapte.


Mod de preparare:
Spalam bine puiul si se condimenteaza cu sare si piper.
Amestecam iaurtul cu usturoiul pisat, ghimbir ras, ierburile de Provence si bulionul.
Cu acest amestec ungem bine puiul si il dam la rece min. 30 minute.
Intre timp pregatim aluatul.
Amestecam faina cu sarea, uleiul, ierburile si apa.
Framantam bine aluatul si il intindem bine cat sa ne ajunga sa imbracam puiul.
Intr-o tava unsa cu ulei, aranjam aluatul, punem puiul in mijloc si il impaturim.
Se da la cuptor pentru 40- 50 minute.
Se unge cu un ou batut bine cu putin lapte si se da la cuptor pentru alte 30-40 minute.
Bon Appetit!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com